Nastavení cookies

Tyto webové stránky používají cookies, abychom zajistili, že získáte to nejhodnotnější na našich webových stránkách. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím se vším".

Jídelní lístek

Denní menu pro týden 31.8.2020 - 4.9.2020

31. Srp Pondělí

Snídaně:

Polévka: Pohanková 1, 9
Hlavní jídlo I.: Lazaně s vepřovým masem a sýrem, 1, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

01. Zář Úterý

Snídaně: Pom. paštiková, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, kakao, čaj, zelenina 1, 7

Polévka: Čočková 1, 9
Hlavní jídlo I.: Vepřová pečeně po selsku, šťouchané brambory, zelný salát s koprem1
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Svačina: Chléb, rama, vař. vejce, čaj 1, 3, 7

Večeře: Pečené kuřecí stehno, dušená rýže s kurkumou, kompot, čaj 1 II. Perník s jablky 1, 3, 7

02. Zář Středa

Snídaně: Pom. sýrová, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, cappuccino, čaj, zelenina 1, 7

Polévka: Bramborová s paprikami 1, 9
Hlavní jídlo I.: Azu po tatarsku, dušená rýže 1
Hlavní jídlo II.: Lívanečky s horkým lesním ovocem a zakys. smetanou 1, 3, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Svačina: Minipizza, ov. šťáva 1, 7

Večeře: Sekaná pečeně, bramborová kaše, míchaný salát, čaj 1, 3, 7 II. Klobásník 1

03. Zář Čtvrtek

Snídaně: Makový závin, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, bílá káva, čaj, ovoce 1, 7

Polévka: Brokolicový krém 1, 7
Hlavní jídlo I.: Smažený kuřecí řízek, vař. brambor s máslem, okurkový salát 1, 3, 7
Hlavní jídlo II.: Pikantní sojové nudličky, teplá zelenina, kuskus 1, 6
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Svačina: Sýrový uzel, ov. mléko 1, 7

Večeře: Námořnické maso, těstoviny penne, čaj 1, 3 II. Velká pletýnka, ovoce 1

04. Zář Pátek

Snídaně: Obložený chléb, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, horká čokoláda, čaj, ovoce 1, 3, 7

Polévka: Slepičí vývar se strouháním 1, 3, 9
Hlavní jídlo I.: Hamburská vepřová kýta, houskový knedlík, 1, 3, 7, 9, 10
Hlavní jídlo II.: Houbový kuba, okurek steril 1
Hlavní jídlo III.: Hamburská vepřová kýta, barevné těstoviny, 1, 7, 9, 10
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Přihlášení stravy

Pro přihlášení stravy můžete využít on-line systém.

Informace o přípravě jídel

Na přípravě jídel ve školní kuchyni se v rámci odborného výcviku podílejí žáci školy, obory gastronomie a kuchař - číšník.

Alergeny

Výskyt alergenu v kokrétním jídle je označen číslem v závorce. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich

Seznam legislativně stanovených alergenů s označením čísla je vyvěšen vedle jídelního lístku v jídelně školy a uveden také na webových stránkách školy pod aktuálním jídelníčkem. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.