Jídelní lístek

Denní menu pro týden 15.10.2018 - 19.10.2018

15. Říj Pondělí

Snídaně: Šunková pěna, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, kakao, čaj, zelenina 1, 7, 10

Polévka: Drůbková jemná 1, 7, 9
Hlavní jídlo I.: Masová směs se sýrem, špagety, ovoce 1, 7
Hlavní jídlo II.: Květákové placičky, vař. brambor s máslem, zel. přízdoba 1, 3, 7
Hlavní jídlo IV.: Šunkový řízek v těstíčku,( šunka, jablka, mandle , hrozinky,),vař. brambor, zel. přízdoba 1, 3, 7, 8, 12
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, ovocné mléko 1, 7

Svačina: Chléb, tlačenka, čaj 1

Večeře: Smažená treska, bramborová kaše, kompot, čaj 1, 3, 7 II. Muffiny, ovoce 1

16. Říj Úterý

Snídaně: Šlehaná niva, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, bílá káva, čaj, zelenina 1, 7

Polévka: Frankfurtská 1
Hlavní jídlo I.: Vepřový plátek na houbách, vař. brambor, salát z červeného zelí 1
Hlavní jídlo II.: Těstovinový salát s tuňákem 1, 4, 7
Hlavní jídlo III.: Vepřový plátek na houbách, tarhoňa, salát z červeného zelí 1
Hlavní jídlo IV.: Olomoucká pochoutka, op. brambor, dip, zel. přízdoba 1, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, mléčný nápoj 7

Svačina: Chléb, masová pom. čaj, 1, 10

Večeře: Pizza se šunkou, sýrem a olivami, mošt 1, 3, 7 II. Rohlík, pochout. salát 1, 7

17. Říj Středa

Snídaně: České buchty, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, cappuccino, čaj, ovoce 1, 7

Polévka: Surinamská 9
Hlavní jídlo I.: Maso tří barev, kuskus, kompot 1
Hlavní jídlo II.: Katův šleh ze sojového masa, dušená rýže, kompot 1, 6
Hlavní jídlo III.: Maso tří barev, dušená rýže, kompot 1
Hlavní jídlo IV.: Vykostěné kuřecí stehno na grilu, hranolky, ďábel. omáčka, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, ovocné mléko 1, 7

Svačina: Sladová pletýnka, čaj 1

Večeře: Masové koule v rajčatové omáčce, houskový knedlík, čaj 1, 3, 7, 9 II Klobásník 1

18. Říj Čtvrtek

Snídaně: Vař. vejce, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, horká čokoláda, čaj, zelenina 1, 3, 7

Polévka: Hovězí vývar s kapáním 1, 3, 7, 9
Hlavní jídlo I.: Kuře na paprice, celozrnný knedlík, fit tyčinka 1, 3, 7
Hlavní jídlo II.: Žemlovka s jablky a tvarohem, fit tyčinka 1, 3, 7, 12
Hlavní jídlo III.: Kuře na paprice, těstoviny, fit tyčinka 1, 7
Hlavní jídlo IV.: Tagliatelle se sýrovou omáčkou a grilovaným lososem 1, 4, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, ovocné mléko 1, 7

Svačina: Puding s ovocem, makovka, čaj 1, 7

Večeře: Kuřecí řízek Ondráš, vař. brambor, zeleninová přízdoba, čaj 1, 3, 7 II. Pletýnka, jogurt 1, 7

19. Říj Pátek

Snídaně: Pom. z játrovky, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, kakao, čaj, zelenina 1, 7

Polévka: Kroupová se zeleninou 1, 9
Hlavní jídlo I.: Hrachová kaše, moravské uzené, okurek steril. chléb, 1
Hlavní jídlo II.: Smažený sýr, vař. brambor, tatarská omáčka 1, 3, 7
Hlavní jídlo IV.: Bramborový placek plněný kuřecím masem a zeleninou 1, 3, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Přihlášení stravy

Pro přihlášení stravy můžete využít on-line systém.

Informace o přípravě jídel

Na přípravě jídel ve školní kuchyni se v rámci odborného výcviku podílejí žáci školy, obory gastronomie a kuchař - číšník.

Alergeny

Výskyt alergenu v kokrétním jídle je označen číslem v závorce. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich