Olima Cup 2019 - Gastro Olomouc

Olima Cup 2019 - Gastro Olomouc 08 Říj

 24. ročník soutěže mladých odborníků v oblasti gastronomie s mezinárodní účastí 

 

Datum konání : 3. října 2019 

Druh soutěže: Pódiové vystoupení kuchař  - junior 

Soutěžící: M4B David Šandor 

Umístění:  Zlaté pásmo -  celkově 3. místo a pohár 

Název pokrmu:   Krůtí terina v žampionovém obalu s dýní, bramborová roláda plněná masovou fáší s klobásou, dušená červená řepa s fíky, demi - glace, fíkový chips. 

 Datum konání : 3. října 2019 

Druh soutěže: Pódiové vystoupení kuchař  - junior 

Soutěžící: KČ3 David Stromšík  

Umístění:  Bronzové pásmo 

Název pokrmu:  Krůtí terina v kapustovém obalu s mřížkou z plundrového těsta, smažené krůtí kousky v petrželové strouhance, bramborové pyré, restovaná zelenina a česneková espuma.   

 

Žáky oboru kuchař připravovala UOV Bc. Marie Paprstkářová 

 

 Moravský cukrářský šampionát 

1. ročník soutěže cukrářů amatérů a profesionálů s mezinárodní účastí 

 Datum konání: 5.- 6. října 2019 

Soutěžící: Lucie Adamíková   

Umístění:  Bronzové pásmo 

Název dortu: Růžové království  - předem připravený dort na téma Pohádkový svět 

 Datum konání: 5.- 6. října 2019 

Soutěžící: Petra Knápková   

Umístění:  Stříbrné pásmo 

Název dortu: Svatební dort s názvem Svatební sen 

 

Žáky oboru cukrář připravovala UOV Martina Vaňková 

 

Vypracovala 7.10.2019 Bc. Marie Paprstkářová 



Přiložené fotografie