soutěž Přírodovědný klokan
20. říjen

soutěž Přírodovědný klokan

Dne 13. 10. 2021 proběhlo školní kolo soutěže Přírodovědný klokan v kategorii Junior. Zúčastnili se žáci tříd M1A a M1B. 1. místo Marek Filip M1A 2. místo Ja...

Integrovka s chutí a vůní kávy
11. říjen

Integrovka s chutí a vůní kávy

Díky školiteli – panu Zahradilovi – člen ČBA, voněla školou po dva dny intenzivní vůně kávy.Studenti se na Baristickém kurzu – kurz přípravy kávy – seznámili se...

Významné ocenění
11. říjen

Významné ocenění

Každoročně Český svaz zpracovatelů masa uděluje titul Nejlepší učeň oboru zpracování masa. K naší velké radosti získal toto ocenění náš žák Dan Fojtík ze třídy ...

Návštěva v Landek park Ostrava
11. říjen

Návštěva v Landek park Ostrava

Dne 21. 9. 2021 jsme s DM zrealizovali projektový den do města Ostravy s hornického muzea Landek park, kde byli žáci seznámeni s historii hornictví a důležit...

CYKLOTURISTICKÝ KURZ
11. říjen

CYKLOTURISTICKÝ KURZ

Ve dnech 29.9. - 1.10.2021 jsme v rámci sportovních aktivit třetích ročníků uspořádali cykloturistický kurz s názvem „Po kopcích Bílých Karpat“.Počasí nám přálo...

Nahlédnutí do kavárenského provozu
11. říjen

Nahlédnutí do kavárenského provozu

V pátek 17. 9. 2021 žáci oboru Kuchař - číšník mohli nahlédnout a také se prakticky zapojit do "kavárenského provozu". Nejen příprava, ale i samotná ochutnávka ...

Integra žila Barmanským kurzem
11. říjen

Integra žila Barmanským kurzem

ISŠ – COP Valašské Meziříčí zprostředkovala pro studenty 2. a 3. ročníku oboru KČ Barmanský kurz.Kurz vede mistr barman pan Karel Mayer, licenční lektor CBA. ...

Poděkování - dobročinný bazárek
22. červen

Poděkování - dobročinný bazárek

Milena Michalíková, předsedkyně Spolku člověk člověku:Vážení a milí kolegové a přátelé, konečně jsem uzavřely letošní Bazárek rozdáním peněz a je čas abychom po...

Ochutnávka šunky
22. červen

Ochutnávka šunky

Na ISŠ-COP VM se uskutečnila řízená degustace šunek nejvyšší kvality. Jako škola vyučující potravinářské obory, která připravuje budoucí odborníky v potravinářs...