Gastro Kroměříž 2019 – kuchař junior

Gastro Kroměříž 2019 – kuchař junior 19 Bře

Zpráva ze soutěže Gastro Kroměříž 2019 – kuchař junior 


Název akce, soutěže: Gastro Kroměříž 

9. ročník  kuchařské celostátní a mezinárodní soutěže juniorů do 23 let   

Místo konání: Střední škola hotelová a služeb Kroměříž 

Datum: 15. 3. 2019 

Jméno a třída žáka:   M3B David Šandor  

Jméno UOV: Bc. Marie Paprstkářová 

Popis soutěže:  

Gastronomická celostátní soutěž kuchařů juniorů, jejímž hlavním tématem byly kuřecí prsa. Každý soutěžící měl v časovém limitu 45 minut připravit 4 porce moderního pokrmu, každý pokrm měl obsahovat  dvě tepelné úpravy masa, těžkou, lehkou přílohu, omáčku a případně doplněk, který pokrm ozdobí 

David připravil: Kuřecí prsa plněné červeným zelím, smažený měšec s kuřecí fáší v těstíčku z kokosové mléka na pošírovaném kedlubnu, zapečené brambory se zelenou čočkou a parmazánem, omáčka z červeného vína s cibulovými kroužky 

Umístění: Stříbrná medaile  - celkově jedenácté místo z 26 soutěžících  

Vypracovala: Bc. Marie Paprstkářová 




Přiložené fotografie