Nastavení cookies

Tyto webové stránky používají cookies, abychom zajistili, že získáte to nejhodnotnější na našich webových stránkách. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím se vším".

Jídelní lístek

Denní menu pro týden 17.5.2021 - 21.5.2021

17. Kvě Pondělí

Snídaně: Pom. z krabích tyčinek, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, bílá káva, čaj, ovoce 1, 4, 7

Polévka: Vločková 1, 9
Hlavní jídlo I.: Hrachová kaše s cibulkou, moravské uzené, okurek steril. kváskový chléb, oplatek 1
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, mléčný nápoj 7

Svačina: Klobásník, čaj 1

Večeře: Smažený sýr, vař. brambor, tatarská omáčka, čaj 1, 3, 7 II. Dýňový suk 1

18. Kvě Úterý

Snídaně: Mandlový pletenec, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, kakao, čaj, ovoce 1, 7, 8

Polévka: Kulajda 1, 3, 7
Hlavní jídlo I.: Mexický guláš, dušená hrášková rýže 1, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Svačina: Pizza kapsa, čaj 1, 7

Večeře: Vepřové nudličky FLAMENDR, kuskus, ov. mošt 1 II. Loupák s párkem 1

19. Kvě Středa

Snídaně: Šunková pěna, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, cappuccino, čaj, zelenina 1, 7, 10

Polévka: Horácká houbová 1, 9
Hlavní jídlo I.: Krůtí medailonky se sýrovým přelivem, opékané brambory, okurkový salát 1, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Svačina: Donut, ovoce , čaj 1

Večeře: Zapékané těstoviny se salámem, okurek steril. ov. šťáva 1, 3, 7 II. Anglická houska, oplatek1

20. Kvě Čtvrtek

Snídaně: Pom. z lučiny s bylinkami, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, horká čokoláda, čaj, zelenina 1, 7

Polévka: Kuřecí vývar s těstovinou 1, 9
Hlavní jídlo I.: Vepřová pečeně, dušené červené hlávkové zelí, houskový knedlík 1, 3, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Svačina: Chléb, máslo, rajče, ov. mošt 1, 7

Večeře: Pečené kuřecí stehno, dušená rýže, kompot, čaj 1 II. Koblihy, ovoce 1

21. Kvě Pátek

Snídaně: Chléb ve vajíčku, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, čaj, hořčice, kečup, zelenina 1, 7, 9

Polévka: Cibulová a bramborem 1
Hlavní jídlo I.: Vepřové ražniči, vař. brambor, rajčatový salát 1
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Přihlášení stravy

Pro přihlášení stravy můžete využít on-line systém.

Informace o přípravě jídel

Na přípravě jídel ve školní kuchyni se v rámci odborného výcviku podílejí žáci školy, obory gastronomie a kuchař - číšník.

Alergeny

Výskyt alergenu v kokrétním jídle je označen číslem v závorce. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich

Seznam legislativně stanovených alergenů s označením čísla je vyvěšen vedle jídelního lístku v jídelně školy a uveden také na webových stránkách školy pod aktuálním jídelníčkem. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.