• Adresa Palackého 239/49
    Valašské Meziříčí

  • Telefon +420 571 685 222

Profesní kvalifikace oboru Cukrář

Výroba jemného pečiva (kód: 29-002-H)

  • příprava a zkouška vedoucí k získání dokladu o profesní kvalifikaci dle zákona č. 179/2006 Sb.
  • rozsah kurzu: 156 hodin
  • cílová skupina: veřejnost
  • místo konání: ISŠ-COP a JŠ s právem SJZ Valašské Meziříčí

Výroba restauračních moučníků (kód: 29-012-H)

  • příprava a zkouška vedoucí k získání dokladu o profesní kvalifikaci dle zákona č. 179/2006 Sb.
  • rozsah kurzu: 106 hodin
  • cílová skupina: veřejnost
  • místo konání: ISŠ-COP a JŠ s právem SJZ Valašské Meziříčí

Výroba zákusků a dortů (kód: 29-007-H)

  • příprava a zkouška vedoucí k získání dokladu o profesní kvalifikaci dle zákona č. 179/2006 Sb.
  • rozsah kurzu: 208 hodin
  • cílová skupina: veřejnost
  • místo konání: ISŠ-COP a JŠ s právem SJZ Valašské Meziříčí

Řemeslné zpracování čokolády (kód: 29-016-H)

  • příprava a zkouška vedoucí k získání dokladu o profesní kvalifikaci dle zákona č. 179/2006 Sb.
  • rozsah kurzu: 158 hodin
  • cílová skupina: veřejnost
  • místo konání: ISŠ-COP a JŠ s právem SJZ Valašské Meziříčí

Profesní kvalifikace oboru Pekař

Výroba jemného pečiva (kód: 29-002-H)

  • zkouška vedoucí k získání dokladu o dílčí kvalifikaci dle zákona č. 179/2006 Sb.
  • rozsah kurzu: 156 hodin
  • cílová skupina: veřejnost
  • místo konání: ISŠ-COP a JŠ s právem SJZ Valašské Meziříčí

Výroba chleba a běžného pečiva (kód: 29-001-H)

  • zkouška vedoucí k získání dokladu o dílčí kvalifikaci dle zákona č. 179/2006 Sb.
  • rozsah kurzu: 186 hodin
  • cílová skupina: veřejnost
  • místo konání: ISŠ-COP a JŠ s právem SJZ Valašské Meziříčí

Kontaktní osoba

Pro bližší informace kontaktujte

Zetková Dagmar
Mgr. Zetková Dagmar ZŘ pro praktické vyučování
571 685 211