Nastavení cookies

Tyto webové stránky používají cookies, abychom zajistili, že získáte to nejhodnotnější na našich webových stránkách. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím se vším".

Profesní kvalifikace oboru Kuchař - číšník

Příprava teplých pokrmů (kód: 65-001-H)

  • příprava a zkouška vedoucí k získání dokladu o profesní kvalifikaci dle zákona č. 179/2006 Sb.
  • rozsah kurzu: 125 hodin
  • cílová skupina: veřejnost
  • místo konání: ISŠ-COP a JŠ s právem SJZ Valašské Meziříčí

Příprava pokrmů studené kuchyně (kód: 65-002-H)

  • příprava a zkouška vedoucí k získání dokladu o profesní kvalifikaci dle zákona č. 179/2006 Sb.
  • rozsah kurzu: 45 hodin
  • cílová skupina: veřejnost
  • místo konání: ISŠ-COP a JŠ s právem SJZ Valašské Meziříčí

Příprava minutek (kód: 65-004-H)

  • příprava a zkouška vedoucí k získání dokladu o profesní kvalifikaci dle zákona č. 179/2006 Sb.
  • rozsah kurzu: 43 hodin
  • cílová skupina: veřejnost
  • místo konání: ISŠ-COP a JŠ s právem SJZ Valašské Meziříčí

Složitá obsluha hostů (kód: 65-008-H)

  • příprava a zkouška vedoucí k získání dokladu o profesní kvalifikaci dle zákona č. 179/2006 Sb.
  • rozsah kurzu: 105 hodin
  • cílová skupina: veřejnost
  • místo konání: ISŠ-COP a JŠ s právem SJZ Valašské Meziříčí

Kontaktní osoba

Pro bližší informace kontaktujte

Camfrlová Dagmar
Mgr. Camfrlová Dagmar vedoucí učitelka OV pro potravinářské obory
608 615 952