Integrovaná střední škola - Valašské Meziříčí


Rychlé odkazy: Mapa stránek Facebook Novinky RSS Textová verze stránky

English Deutsch Stránky v češtině
Aktuálně: Vyhlášení 1. kola přijímacího řízení pro školní rok 2018/2019
 

Juniorská barmanská soutěž AHOL CUP 2012

V. krajská konference k primární prevenci rizikového chování - 20.10.2011

Úklid kolem školy (04.2011 - 05.2011)

Kurz dekorativního vyřezávání ovoce a zeleniny - 12/2010

Více fotek najdete v fotogalerii.

Jídelní lístek pro týden 19/02/18 - 23/02/18

Po
19

Snídaně:


Polévka: Jáhlová se zeleninou 1, 9

Hlavní jídlo I.: Luhačovický špaček, vař. brambor, zeleninová přízdoba 1, 3,

Hlavní jídlo II.:

Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,


Svačina:


Večeře:

Út
20

Snídaně:


Polévka: Houbová horácká 1

Hlavní jídlo I.: Azu po tatarsku, dušená rýže, 1

Hlavní jídlo II.:

Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,


Svačina:


Večeře:

St
21

Snídaně:


Polévka: Z fazolových lusků s kapáním 1, 3, 7,9

Hlavní jídlo I.: Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše, kompot 1, 3, 7

Hlavní jídlo II.:

Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,


Svačina:


Večeře:

Čt
22

Snídaně:


Polévka: Kuřecí vývar s rýží a hráškem 9

Hlavní jídlo I.: Vepřová pečeně, dušené kyselé zelí, houskový knedlík, 1, 3, 7

Hlavní jídlo II.:

Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,


Svačina:


Večeře:

23

Snídaně:


Polévka: Ovarová 1

Hlavní jídlo I.: Zapékané těstoviny s uzeným masem, okurek, steril, ovoce 1, 3, 7

Hlavní jídlo II.:

Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,


Svačina:


Večeře:

Alergeny

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich
Výskyt alergenu v kokrétním jídle je označen číslem v závorce. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.

On-line přihlášení stravy

Informace

Na přípravě jídel ve školní kuchyni se v rámci odborného výcviku podílejí žáci školy, obory gastronomie a kuchař - číšník.


 
Integrovaná střední škola - Centrum odborné přípravy a Jazyková škola s právem státní jazyková zkoušky Valašské Meziříčí

Palackého 49
75701 Valašské Meziříčí
571 685 222
posta@isscopvm.cz

Vše o škole
Studijní obory
Další vzdělávání
Fotky a videa
Domov mládeže
Jazyková škola